top of page

Gâdea, Tăbărana și primarul de la Videle s-au întâlnit să aranjeze postul de director la spital.


Este imaginea zilei, care aruncă în aer scena politică din Teleorman.


Informația pe care noi am publicat-o, în urmă cu o lună, a ajuns temă de discuție în tot județul. Presa a început să scrie despre plecarea lui Vică Tăbărana de la PNL la PSD și pare că dosarele penale nu sunt singura problemă, ci și "punerea" lui Mândreanu Ionel pe postul de manager al Spitalului Orășenesc Videle.

Președintele PNL, Eugen Pîrvulescu, și-a arătat colții și a aruncat o informație în spațiul public, prin care susține că Tăbărana s-a mutat la PSD pentru a-și pune prietenul, Mândreanu Ionel, pe postul de manager al Spitalul Orășenesc Videle și se așteaptă ca autoritățile să fie vigilente și să-și făcă treaba.

De partea cealaltă, tabăra Gâdea neagă acuzațiile și spune că Pîrvulescu debitează.

Vică Tăbărana, primarul comunei Moșteni, susține că Pîrvulescu minte și că el nu i-a cerut niciodată lui Pîrvulescu un astfel de favor. "Gândiți-vă dumneavoastră puțin: cum puteam eu să mă duc la Pîrvulescu să-i spun să-l pună pe Mândreanu la Spitalul Județean?" a declarat Vică Tăbărana.

Totodată, Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman, a declarat ”Nici vorbă de așa ceva! Este o chestiune ilogică. Cum să promit eu unui primar ceva care nu are legătură cu Consiliul Județean? Dacă domnul Pîrvulescu aberează și bate câmpii cu tot felul de prostii… ce treabă am eu, Consiliul Județean sau președintele Consiliului Județean cu Spitalul de la Videle? O prostie. El (Eugen Pîrvulescu) încearcă să arunce în spațiul public o prostie”, a concluzionat presedintele PSD Teleorman".

Adrian Gâdea doar ce a fost achitat in dosarul Belina și a scăpat de condamnare, dar nu pentru mult timp.


Întâlnire de gradul zero. Gâdea, Tăbărana și primarul de la Videle s-au întâlnit să aranjeze postul pentru Spitalul Videle.


Publicația Global Teleorman a intrat în posesia unei imagini care aruncă scena politică în aer. Deși nu avem o părere deloc bună despre Eugen Pîrvulescu, de data aceasta, acuzația senatorului, cum că Tăbărana s-a înțeles cu Adrian Gâdea pentru funcția de manager a lui Mândreanu Ionel la Spitalul Videle, este 100% adevărată.


Intalnirea a avut loc în urmă cu câteva zile.

În imagine se vede cum stau la masă Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman, Vică Tăbărana, primarul de la Moșteni Nicolae Bădănoiu, primarul Orașului Videle și alte două persoane, pe care nu am reușit să le identificăm încă. Aceștia s-au întâlnit la restaurantul lui Galoș, Grande Ballroom, situat lângă gara Videle, să "aranjeze cărțile" pentru Ionel Mândreanu, pe postul de manager al Spitalul Orășenesc Videle.

Această întâlnire de gardul zero are două definiții în Codul Penal, trafic de influență și constituire de grup infracțional.


Totodată, publicația Global Teleorman a intrat în posesia unui videoclip în care Vică Tăbărana și Eugen Pîrvulescu purtau o conversație în fața judecătoriei Videle, în urmă cu 5-6 luni.La momentul respectiv, părea că cei doi aveau o neînțelegere, dar nu am putut face legătura exactă, însă acum totul se leagă.

Așa cum am menționat în articolul publicat în urmă cu o lună, că de luni bune Vică Tăbărana a rupt relațiile cu PNL și a început să facă lobby pentru PSD, putem spune că acum se leagă totul. Perioada în care am intrat în posesia videoclipului coincide cu perioada în care Vică Tăbărana s-a rupt de PNL.

În videoclip se vede cum Tăbărana gesticulează și pare că îi solicită ceva lui Pîrvulescu, iar Pîrvulescu pare să-i transmită lui Tăbărana că e prea complicat ceea ce-i cere.

De la momentul întâlnirii celor doi și până la momentul publicării informației, relația dintre cei doi, dar și cu partidul, s-a răcit dramatic.

Așadar, este evident că Vică Tăbărana, primarul cu 12 dosare penale în cercetare, a plecat de la PNL la PSD pentru a-și urmări propriile interese, să scape de o parte din dosare și să-și pună oamenii în funcții cheie.

Indiferent de ceea ce declară la nivel politic o tabără sau alta, realitatea este că Vică Tăbărana este un oportunist, al cărui scop este să folosească banii publici în interes personal și să își pună apropiații vătafi în instituții ale statului, pe funcții care ar trebui obținute prin concurs, pentru a putea institui un grup infracțional bine organizat.

Conștient fiind de faptul că procurorii nu il vor lăsa sa scape basma curată, primarul de la Moșteni caută să predea ștafeta mai departe unui om de încredere, iar el să tragă sforile din umbră, în cazul în care ar scăpa doar cu o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

În cazul de față, concluzia este limpede: Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman, șef la Consiliul Județean și Vică Tăbărana, primarul de la Moșteni AU MINȚIT public, cu tupeu de infractori vechi, că nu a existat nici o întâlnire și nici o înțelegere pentru funcția de director la Spitalul Videle.

2.282 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page