top of page

Festivalul minciunii la televizor. Politicienii care au ruinat Teleormanul prezintă irealitatea.


Aseară, 03.03.2023, în jurul orelor 21:00, pe postul de televiziune Realitatea Plus, mai mulți politicieni din Teleorman și câțiva antreprenori de "casă" au apărut în direct, pentru a promova imaginea județului Teleorman.

În cadrul emisiunii au fost prezenți Adrian Gâdea, președintele CJ TR, Victor Dragușin, primarul municipiului Alexandria, Petre Pîrvu, primarul orașului Zimnicea, Cârciumaru Valerică, primarul mun. Roșiorii de Vede, Haralambie Epure, prefectul județului, finul lui Victor Drăgușin, șeful piețelor "digitalizate", câțiva primari de comune, câteva personalități artistice și alți câțiva oameni de afaceri.

Care a fost scopul emisiunii?

Postul de televiziune Realitatea Plus a gândit o strategie foarte buna de a face bani, mai exact promovarea fiecărui județ din România.

Ideea unei emisiuni culturale s-a transformat în fabrică de bani.

În cadrul județului Teleorman, în loc să fie invitate personalități care au contribuit în mod real la promovarea județului, au apărut pe ecranele TV fix cei care au ruinat acest județ.

Cu un tupeu nemaiîntâlnit, au ieșit la interval personalitățile politice menționate anterior, iar în loc să spună câteva cuvinte despre istoria acestui județ, despre oamenii care promovează județul prin activitățile și performanțele lor, aceștia au ținut morțiș să se laude cu investițiile, proiectele și dragostea lor față de teleormăneni.

Ne uitam scârbiți cu cât tupeu puteau să mintă acei politruci, în timp ce moderatoarea emisiunii mai avea un pic și se închina la minunile acestora.

Suntem ferm convinși că foarte mulți teleormăneni au urmărit emisiunea și au avut stări de vomă la minciunile preelectorale.

Ar fi putut fi o emisiune frumoasă, dar mai bine că s-a întâmplat această oribilă promovare politică.

Am fost martori cu toții la tupeul acestor politicieni de a se urca pe reputația unor personalități din Teleorman, doar de dragul promovării politice.

Pe tot parcursul emisiunii s-a vorbit despre potențialul de dezvoltare al județului, iar titluri mincioase precum "Pământul din Teleorman rodește, fiind muncit cu drag zi de zi" , "Agricultura, piatra de temelie a județului, începe să renască", "Oamenii care au reușit să pună pe primul loc educația", "Edilii care au reușit să pună cetățenii pe primul loc", au provocat confuzie și indignare în rândul teleormănenilor.

La TV a fost promovată o cu totul altă realitate. Pare că moderatorii s-au inspirat foarte tare din propaganda Rusiei și anume promovarea de imagini și situații care nu au de-aface cu realitatea.

Toate acele titluri sunt direct paralele cu realitatea din județ.

Agricultura e la pământ, majoritatea oamenilor și-au dat pământul în arendă la asociați, ceea ce înseamnă că nu au mai avut putere și resurse să-și muncească pământul.

Toate orașele arată ca niște tranșee de război, iar sărăcia și rata șomajului sunt în creștere. Cu alte cuvinte, edilii au reușit să pună cetățenii pe primul loc, dar în clasamentul sărăciei.

Educația este o glumă. Să vii să spui că educația este pe primul loc în Teleorman, când județul este la coada clasamentului în ceea ce privește promovarea bacalaureatului pe țară, este o dovadă crasă de bătaie de joc la adresa tuturor părinților din Teleorman.

Toată emisiunea s-a desfășurat pe realizări din categoria "vom face", "vom crea", "vom avea", "vom vedea".

Totuși, trebuie menționat că planul și-a atins scopul. Motivul pentru care a fost prezentată la TV aceadtă realitate paralelă este acela că foarte mulți bătrâni din Teleorman nu au conturi pe rețele de socializare și singura lor sursă de informare este televizorul. Astfel, scopul de a ajunge la o anumită categorie de public a fost atins.

Mediul rural este subdezvoltat și încă se minte poporul cu televizorul și această metodă are un adevărat succes.

Lupta pentru adevăr este mult mai grea decât pare, atunci când minciuna își face dreptate prin puterea de cumpărare.

Aveți mare grijă la dezinformările televizate. Așa cum vă avertizam în urmă cu ceva timp, vor începe o serie de manipulări mediatice cum nu au mai fost vreodată.

Va fi cea mai toxică și murdară campanie electorală din ultimii 33 de ani. Miza este una uriașă, iar ei vor face totul pentru a rămâne la putere cu orice preț. Atenție, CU ORICE PREȚ!

791 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page