top of page

Fermieri din Teleorman păcăliți să doneze bani într-un cont fals. Prefectul complice involuntar.


Prefectul județului Teleorman a reușit să pună județul Teleorman în top pe harta penibilului și prostiei.

Un cetățean cu puțin mai multă inteligență a reușit să păcălească prefectul județului Teleorman și câțiva fermieri, apelând la o metodă de înșelăciune la care numai cei mai slabi oameni, din punct de vedere intelectual, ar mai cădea în plasă.

Infractorul, s-a dat drept Marian Neacșu, secretarul general al guvernului, și l-a sunat direct pe Haralambie Epure, prefectul județului, să facă o listă urgentă, cu numele și datele de contact ale fermierilor, fiind necesar unui program guvernamental. Prefectul județului Teleorman și-a activat instinctele de subaltern, crezând că este un test de bună purtare, și s-a pus pe treabă, executând întocmai cerințele presupusului secretar general. Numai că, din păcate, Haralambie Epure a uitat să-și activeze neuronii și bezna minții sale a cauzat daune unor fermieri nevinovați.

Infractorul care s-a dat drept secretar general al guvernului a contactat o parte dintre fermierii de pe lista furnizată de prefectul județului Teleorman și le-a promis că le rezolvă problemele, dar ar fi bine ca înainte să doneze ei niște bani pentru a ajuta un copil bolnav.

Toată înșelătoria a fost depistată la scurt timp, iar deznodământul a fost unul cât se poate de clar, un prefect care a crezut că îl sună șeful să vadă cât de bine se mișcă și un grup de fermieri păcăliți de bani, pentru un scop "caritabil".

Forța Dreptei Teleorman a reacționat la cele întâmplate și cere demisia de urgență a prefectului de Teleorman.

Poate că n-ar strica să strângă teleormănenii niște semnături, în scop caritabil, pentru a-i solicita prefectului să-și dea demisia, să-l ajutăm să se întoarcă de unde a plecat.

Vă dați seama ce fel de conducători avem și cât sunt de supuși, dacă ei acționează înainte să gândească?

Acest prefect lasă impresia tot mai des că talentul politic e pe urmele lui, dar continuă să îl evite cu succes

648 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page