top of page

Exclusiv! Comandantul ISU Teleorman, Marius Stancu, își pregătește viața privată pe banii statului.Marius Stancu a fost adus la cârma ISU Teleorman de PSD, ca om de bază, pe vremea când partidul era la putere și se lupta să subjuge justiția.


Acesta a fost nevoit să plece de la Giurgiu, deoarece era urmărit de interlopi pentru "darul" luat de la ei, cu promisiunea că le va facilita câteva angajări la stat.


La Teleorman, de la interlopii de oraș a trecut la interlopii din politică, la capitolul afaceri.


Stancu este printre puținii șefi de instituții aduși de PSD și rămași funcție de conducere. Doar el și șeful IPJ Teleorman, Dumitrașcu, nu au fost schimbați, mulțumită plecăciunii făcute în fața deputatului Costel Barbu, alias Bitanu, penalul lui Orban, cel care încă mai are un cuvânt de spus până va fi înlocuit de Cîțu.


Stancu s-a orientat cum trebuie și trage cu dinții de funcție, până la pensia care va veni curând, el făcând parte din categoria care se pensionează devreme, pe bani mulți.


Bineînțeles, domnul comandant nu se mulțumește cu pensia babană ce va fi obținută nejustificat, cu vreo 20 de ani mai devreme decât oamenii simpli. Acesta a început deja să își aranjeze 'ploile' pentru viața de 'apoi' și plănuiește să candideze ca primar la Furculesti, din partea PSD, la următoarele alegeri. Dacă ar fi fost doar asta, să zicem că ar fi fost firesc. Însă, nu este deloc așa, Stancu nu se mulțumește doar cu retragerea din viața militară. Acesta face demersuri să înființeze la Furculești o Garda de Intervenție a ISU, adică un post local al pompierilor, unde să își angajeze oameni care vor sta degeaba și vor face campanie electorală, oameni ce ar urma să fie plătiți de la stat, nu de la partid.


O stație locală a pompierilor nu este necesară în Furculești, deoarece această comună este foarte aproape de Alexandria. În plus, există deja o Gardă de Intervenție a ISU în comuna Piatra, imediat lângă Furculești.


În Teleorman există multe alte comune care ar avea nevoie de un post local al pompierilor, sunt departe de oraș și izolate, însă în acele comune nu va candida Stancu, așa că un astfel de demers, doar pentru cetățeni, nu prezintă interes. Tinta rămâne tot Furculești. Aici are comandantul grosul averii, pe numele rudelor.


Colonelul Stancu, ținut în brațe de penalul lui Orban, are pile și în mass media locală, pregătită să laude orice inițiativă a acestui parvenit. Marius Stancu se bazează pe cea care administrează site-ul lui Bitanu, ExplozivNews24, Alina Zbengheci, cunoscută ca un cal breaz pentru... relațiile cu comandanți de instituții din Teleorman.


Această ziaristă inchipuită, care spune mereu că este independentă, dar are sediul ziarului în cabinetul parlamentar al lui Bitanu, mai apare pe la ISU Teleorman, la drum de seară, când este mai 'liniște', pentru a lua din când în când scurte...interviuri.


Nu vă așteptați să citiți în presa locală astfel de informații din culise, deoarece în Teleorman nu există presă neaservită, ci doar urlători care servesc interesele partidelor politice.


Noi vom trimite toate informațiile autorităților Anticorupție, acestea având competență să cerceteze mocirla și bătaia de joc la adresa oamenilor care așteaptă, în sărăcie, să se schimbe ceva și în Teleorman.

125 afișări0 comentarii

Commenti


Post: Blog2_Post
bottom of page