top of page

Drăgușin anunță că face creșă în viitorul cartier al bogatilor.Edilul din Alexandria, Victor Drăgușin, anunță că va face o creșă în zona fostei unități militare, zonă unde va face un parc din fonduri europene, să se poată bucura în liniște și șmecherii Alexandriei.

Toată lumea știe că în zonă sunt terenurile persoanelor de interes ale primarului. Se investește puternic pentru a separa săracii de bogați.

În timp ce Alexandria a rămas în paragină și sistemul de canalizare este de pe vremea lui Gheorghiu Dej, la marginea orașului, spre Turnu Măgurele, acoliții lui Drăgușin își pregătesc viitorul rezidențial, iar Alexandria va rămâne în același stadiu în care a fost preluată de primar.

În 12 ani de primar, acesta nu a făcut nimic notabil pentru acest oraș, doar a jonglat cu câte o investiție, de ochii lumii, pentru a se vedea că "a furat, dar a și făcut".

Recent acesta a asfaltat străzile oamenilor de interes, lăsând restul pentru 2024, că o să fie campanie și trebuie să mai facă și atunci ceva, să vadă lumea că merită continuitate.

Mai are un pic și-l ajunge din urmă pe edilul de la Zimnicea, Petre Pîrvu.

Victor Drăgușin nu are absolut nicio scuză pentru eșecul mandatelor sale.

Și-a bătut joc de alexandreni și va bate în continuare, pentru că oamenii și-au pierdut spiritul democratic.

Oamenii trebuie să-și recâștige spiritul democratic, altfel nu se va întâmpla niciodată nimic, doar neajunsuri, condiții anormale pentru nivelul unei țări europene.

Victor Drăgușin va plăti pentru că și-a bătut joc de voturile și încrederea oamenilor.

Karma există și lovește îngrozitor de tare, când te aștepți mai puțin.

771 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page