top of page

Doi "jurnaliști" din Teleorman acuzați de ȘANTAJ și constituire de grup infracțional organizat.Doi autonumiți jurnaliști au primit "cadou" mai multe plângeri penale în prag de sărbători.

Acuzațiile de șantaj și constituire de grup infracțional organizat se bazează pe mai multe fapte prin care aceștia au presat oameni de afaceri din Teleorman și funcționari publici, unii cu funcții de conducere, pentru a obține diferite sume de bani, amenințând direct sau lăsând să se înțeleagă că vor publica articole de rău dacă nu primesc contracte de publicitate sau sume de bani cash.

Practica celor doi funcționează de mai mult timp, însă abia acum, cu ajutorul a doi oameni de afaceri și al unui funcționar au apărut și probe audio video.

În fapt, se cercetează practica acestora și dacă amenințarea cu articolele "de rău" a fost aplicată. Până acum s-a constatat că acuzațiile se confirmă în unul dintre cazuri, iar în alte două cazuri s-a constatat că articolele denigratoare au apărut pe o platformă online, deținută de unul dintre cei doi în mod neasumat.

3.389 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page