top of page

Deputatul fantomă, Costel Barbu, vrea să treacă la PSD și promite "câțiva primari".



Deputatul liberal Costel Barbu, zis Bitanu, vrea să plece din PNL și negociază cu "ciuma roșie" de ceva timp, dar încă nu au reușit să cadă la pace.

Ca să știe exact cum merg lucrurile în partidul pe care îl blama la alegeri, și-a trimis finul înainte, un ilustru anonim, ajuns mare penelist în trei luni și pus șef de organizație la Videle, în 2020, pe nume Cornel Gogan.

Toată presa a vuit atunci că finul deputatului PNL Barbu a primit pentru trecerea la PSD Alexandria, din partea primarului Victor Drăgușin, un contract de câteva miliarde pentru a curăța iarba din cartierul bogaților, la fosta unitate militară.

Bitanu nu își mai găsește locul după ce singurul om care i-a dat importanță, Ludovic Orban, a pierdut alegerile interne și a plecat din PNL, făcându-și un nou partid.

După plecarea lui Orban, clovnul care se văzuse cu putere când șefu' era premier, a fost marginalizat și exclus din toate cercurile pe care le frecventa. A închis și cabinetele de parlamentar din Teleorman și a intrat intr-un con de umbră, dar nu a părăsit PNL, ca să aibă influență printre primari și să-i care la PSD, ca monedă de schimb.

În plină negociere cu "ciuma roșie" a izbucnit scandalul diplomelor, iar preacinstiții roșii din Teleorman au făcut un pas un spate, să calculeze dacă merită să ia în partid unul căruia Curtea Supremă de Justiție i-a desființat toate diplomele de studii, descoperite de procurori ca fiind false.

Se pare că Barbu este urmărit de ghinion, nimic nu-i mai iese.

Ce să faci, n-ai ce să faci!

2.288 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page