top of page

Corupția continuă la Permise și Înmatriculări Teleorman. Un polițist a dat în radar cu 180 km/h.



Un polițist a dat în radar cu 180 km/h. Areta Dorilă i-a adus permisul înapoi a doua zi.


La mai puțin de un an de la razia polițiștilor anticorupție, o parte dintre polițiștii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Teleorman continuă aceeași practică de acordare a permiselor de conducere, pe șpagă.

De ceva timp, o echipă de la DRPCIV se află în control la SPCRPCIV Teleorman și iau la puricat toate examinările care au avut loc începând cu 01.01.2022.

Cu toate acestea, examenele aranjate își produc efectul în continuare.

Anumite școli de șoferi din Alexandria au promovabilitate exagerată, asta pentru că majoritatea instructorilor și polițiștilor sunt mână în mână.

Un examen aranjat a avut loc chiar săptămâna trecută, pe data de 03.06.2022.

O doamnă în vârstă de 60 de ani a obținut permisul de conducere în mod ilegal. Sursele spun că aceasta a avut foarte multe greșeli, dar examinatorul, Nicu Dudău, a trecut-o fără echivoc. Doamne ferește, să ne întâlnim cu ea pe drumurile publice.

O altă informație, primită pe surse, este aceea că marți, 07.06. 2022, Nicu Dudău a mai avut un examen aranjat, mai exact al doilea elev din programul de examinare. Asta în caz că polițiștii anticorupție binevoiesc să verifice informațiile date de noi.

Cum a procedat?

Primul elev de la examenul auto de marți a fost asistat și de un polițist de la DRPCIV, polițist aflat în control pentru verificarea modului de examinare, iar al doilea elev nu a mai fost asistat, fix elevul lui Dudău, care a și promovat ulterior.

Ce este și mai interesant, este faptul că acele controale sunt mai mult de fațadă.

A fost clar că totul a fost doar o formalitate, să dea bine la imagine.

Polițiștii care au venit în control, au "testat" și radarele. Un polițist din cadrul DRPCIV a dat în radar cu 180 km/h.

Marți, 07.06.2022, ofițerul de control din cadrul DRPCIV a plecat în grabă la București, după terminarea programului, dar acesta a fost atât de grăbit că a dat în radar cu 180 km/h.

A doua zi, șefa de la Permise și Înmatriculări Teleorman, Areta Dorilă, alerga să-i afucă permisul ofițerului. Acesta avea deja permisul în mână, contestație depusă și contravenția implementată în baza de date. Slugărnicie la superlativ.

Este știut faptul că doar anumite școli auto au promovabilitate de 90%, iar rezultatele lor se văd pe drumurile din Teleorman.

De când au fost săltați acei polițiști, la nici măcar un an, practicile au rămas aceleași. Șeful SPCRPCIV Teleorman a fost demis și a fost adusă Areta Dorilă. Au schimbat lupul, paznic la oi, cu vulpea.

De mâine se schimbă programul, impus de la centru.

Ofițerii DRPCIV le-au impus examinatorilor, începând de mâine, să examineze câte 14 elevi. Elevii vor fi aleși în funcție de cum vor asista la examen polițiștii de la Direcție, evident preferențial.

Rămâne de văzut care dintre aceștia vor promova și care vor pica examenul.

Școlile auto, afaceri mascate pentru polițiști.

În cercurile restrânse se știe că unii polițiști au mașini băgate la produs la școlile auto de casă.

Tom Țică, șeful Serviciului Județean Anticorupție Teleorman, spre exemplu, are un autobuz de examen, de la școala auto a lui Leo, SC AUTOADYCRISS SRL, și mai are un tir la școala auto a lui Alexandru Cristian, prietenii știu despre ce vorbim.

Finul lui Tom Țică, Teodorescu Gabriel, are promovabilitate de 90% la elevii examinați

Câtă coincidență.

Este evident că mafia permiselor este bine închegată.

Noi așteptăm o reacție a autorităților, dacă nu se întâmplă nimic, este bine să rămână scris, să se știe că se știe.

5.502 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page