top of page

Copiii de la Ciolănești se întorc acasă cu medalii de aur, argint și bronz. Noii campioni din județ.


Înainte de toate, ținem să felicităm tinerii, antrenorul și părinții pentru implicare.

Mai țineți minte acei copii despre care noi publicam că nu au o sală unde să-și desfășoare antrenamentele? Astăzi sunt campioni.

Echipa de Kempo de la Ciolănești s-a întors acasă victorioasă. Cupa Coloseum Shin Dojo a avut loc la Centrul Sportiv Apollo, din București.

Câștigătorii la categoria semi-contact sunt:

-Ancu Boboșilă Ana-Maria medalia de aur;

-Soare Cătălin Alin medalia de aur;

-Voinea Andrei medalia de aur;

-Mircea Natalia medalia de bronz;

-Drăgulin Alexandru medalia de argint;

-Popescu Ovidiu medalia de aur;

-Jugănaru Alexandru medalia de argint;

-Jugănaru Iuliana medalia de argint;

-Bușega Valentin medalia de bronz;

-Nedelcu Maria medalia de bronz;

-Ionescu Maria medalia de argint;

-Gheorghe Alexandru medalia de argint.

K1

-Ancu Boboșilă Ana-Maria medalia de aur;

-Buțuc David medalia de argint;

-Mares Andreas medalia de aur;

-Bușega Marius medalia de argint;

-Constantin Darius medalia de bronz.Felicitările părinților transmit un mesaj foarte trist către reprezentanții statului:

"Felicitări, copii, sunteți și trebuie să fiți un exemplu pentru noi toți! Aveți voință și vă doriți mai mult chiar dacă aveți atât de puține!Vă meritați medaliile pentru că aveți ambiție, chiar dacă vă lipsesc multe, ne mândrim cu voi chiar dacă cine ar trebui să o facă, nu o face.

Nu uitați, chiar dacă altora nu le pasă de voi, o să fiți mereu învingători! Micuților, voi sunteți cei mai mari eroi ai noștri!"

Primarul pare să rămână rece atunci când i se cere sprijinul în diferite activități. Liderii PNL ar trebui să-si tragă de urechi proprii primari, înainte să alerge după primarii altor partide. Dacă tot vor să le demonstreze oamenilor că merită votul lor, ar trebui să ajute mai mult la dezvoltarea unei noi generații, nu doar să apară cu discursuri politice pe care nu le citește nimeni.

Felicitări, încă odată, pentru medaliile aduse județului nostru.

Felicitări antrenorului, Sorin Constantin, și părinților, pentru implicare.


Totodată, cei care vor să sponsorizeze echipa de Kempo vor fi nominalizați, ca și promovare, de către publicația Global Teleorman.


Orice sprijin financiar este bine venit și ajută la pregătirea și crearea unor condiții decente de pregătire pentru viitorii campioni.

Doar împreună vom reuși să schimbăm viitorul acestui județ și, mai departe, al acestei țări. Împreună vom reuși să promovăm oamenii de valoare pe care această țară îi merită.

1.067 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page