top of page

Comuna Nanov, cea mai "consultată" comună. Cum fentează primarul legea.


Publicația Global Teleorman a observat mai multe anomalii cu privire la modul în care primarul comunei se îmbogățește din umbră, prin intermediul soției.

Adrian Ghene a câștigat alegerile din 2020, din partea PNL, la primăria Nanov.

Am consultat declarația de avere a primarului Adrian Ghene și am constatat că la categoria venituri, acesta a trecut în dreptul soției, Maria Ghene - SOCIETATE, când el ar fi trebuit să treacă numele și adresa societății. Aflăm, deci, că soția sa a încasat 120.000 RON din dividende, de la "SOCIETATE". Care societate, nu știm. Probabil că primarul a fost sincer și a recunoscut încă din declarațiile oficiale că a furat de la societatea civilă.



Am decis astfel să aflăm noi misterioasa societate care plătește atât de bine dividende.

Cetățenii comunei Nanov merită să afle cum sunt sifonați banii comunității.

După câteva "săpături" am aflat că societatea de la care soția sa a încasat dividende se numește PERFECT TREND SRL.

Firma are sediul în Alexandria, pe strada Carpați, într-un bloc la etajul 5.

PERFECT TREND SRL apare ca fiind administrată de Barbu Florina, dar acționarul majoritar din firmă este Maria Ghene, soția primarului, cu 75%, urmata de Barbu Silvia Elena cu 12% și Barbu Florina cu 12%. Firma are ca obiect principal de activitate "activități de consultanță pentru afaceri și management."



Conform datelor financiare, în șapte ani, din 2013 până în 2019, "SOCIETATEA" a avut o cifră de afaceri destul de mică, nu a depășit 40.000 lei/an, în cel mai mai bun an, iar profitul nu a depășit 17.000 lei în unele cazuri ieșind chiar pe minus.



Prosperitate din bani publici, sau coincideță?


De când Adrian Ghene a câștigat mandatul de primar în 2020, încasările firmei au explodat și au crescut de douăzeci de ori, de la o cifră de afaceri de 22.000 lei la 432.000 lei. În anul 2021, firma a avut cifră de afaceri 396.000 lei, iar în 2022, firma a avut o cifră de afaceri de 468.000 lei.



La categoria profit, firma a trecut de la 5.800 lei, în 2019, la 175.000 lei, în 2020. Așadar, profitul a crescut de treizeci de ori.

În 2021, profitul a fost de 155.000 lei, iar în 2022, profitul a fost de 247.000 lei.

Toate aceste profituri uriașe au fost încasate fără ca firma să aibă vreun angajat.



Ca o coincideță, soția primarului deține o firmă de consultanță care înregistrează venituri imense, în timp ce primăria Nanov are o grămadă de contracte de consultanță, majoritatea cu firme cunoscute ca fiind controlate de infractorul Relu Fenechiu.



Care este strategia?


Un fenomen destul de practicat în domeniul hoților de bani publici este subcontractarea. Mai exact, primarul publică oferta și apare firma X care contractează acea ofertă, iar apoi firma X subcontractează altei firme Y, care se poate ocupa de activitatea respectivă. Astfel, din această combinație are de câștigat și firma X și firma Y.

Bănuiala noastră este că primarul și-a luat parandărătul prin intermediul firmei soției.

Firmele cu cele mai mari sume de consultanță sunt SPES CONSULTING și MODUL PROIECT SA. Aceste firme sunt puternic legate de Relu Fenechiu și de gașca hoților din PNL. Astfel că primarul a dat contracte de consultanță firmelor de casă, iar acele firme au subcontractat către firma PERFECT TREND SRL, pentru că acele contracte făcute între firme sunt confidențiale. Numai un procuror pus pe treabă poate destructura o astfel de rețea.


Până la următoarea investigație, vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți concluziile.

Este banuiala noastră valabilă sau explozia veniturilor PERFECT TREND SRL este doar o coincideță?

1.890 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page