top of page

Compromis politic făcut cu cap. USR-PLUS Roșiori de Vede dă clasă celor de la PNL.


După ce presa din Teleorman a criticat decizia liderului USR-PLUS Roșiorii de Vede, Constantin Fierăscu, de a bate palma cu primarul PSD, Cârciumaru Valerică, pentru un vot favorabil de alegere a viceprimarului, în schimbul postului de administrator public al orașului, liderul USR PLUS a trecut la fapte, pentru a demonstra că așa numita "trădare" a fost făcută pentru a se putea implica mai mult în rezolvarea problemelor.

De când Constantin Fierascu și-a intrat în atribuții, acesta se implică activ în rezolvarea problemelor semnalate de către cetățeni și încearcă să câștige încrederea roșiorenilor prin comunicare și deschidere față de nevoile acestora.

Realist vorbind, sunt foarte multe probleme în Roșiorii de Vede, dar trebuie luat în calcul că nu se pot schimba lucrurile, care nu au fost făcute în ani de zile, într-o perioadă atât de scurtă. Până acum, noul administrator al municipiului Roșiorii de Vede pare foarte implicat și își ia rolul în serios. Este printre puținii oamenii politici care este prezent în spațiul public, discută cu cetățenii deschis și acceptă criticile care i se aduc.

Liberalii au încercat să decredibilizeze compromisul făcut de C. Fierascu, acuzându-l de trădare, dar tocmai hoții strigă hoțul.

Cum pot vorbi cei din PNL Teleorman de trădare, când tocmai ei s-au îmbrățișat cu PSD la nivel național?

Cum îi pot acuza cei din PNL Teleorman pe cei de la USR PLUS Teleorman de trădare la nivel județean, când își fac primarii poștă la fiecare scrutin de alegeri, un mandat la PNL, un mandat la PSD.

Cum să voteze oamenii schimbarea când sunt aceiași incompetenți în funcții publice, dar cu altă culoare politică?

Rămâne de văzut cât de mult promite Constantin Fierascu. Până acum, a început cu dreptul și vom urmări foarte atent activitatea acestuia. Județul Teleorman are nevoie de oameni noi și forțe proaspete, iar alternativa la PNL și PSD pare să fie o misiune imposibilă, intr-o țară confiscată de incompetenți și plagiatori.

Totodată, nu vom ezita să taxăm derapajele, în caz că vor exista, ale noului administrator public.

Cu ocazia viitoarelor alegeri, poate orașele din Teleorman vor scăpa de plaga pesedistă, ce a pus stăpânire pe instituțiile cheie ale acestui județ.

493 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page