top of page

Cacealmaua continuă Organizația PNL Roșiorii de Vede a ales să fie condusă de ALDE.Ieri au avut loc alegerile "prezidențiale" pentru organizația PNL Roșiorii de Vede.

Scena de la Turnu Măgurele s-a repetat.

A fost aleasă, ca președinte de organizație, o fostă lucrătoare în administrația prezidențială.

Miss Adelina Sfăt a "câștigat" alegerile, pentru președinția PNL Roșiorii de Vede.

Nu mai are rost să ne imaginăm cum au fost făcute alegerile. În Teleorman, alegerile sunt o formalitate, în realitate știindu-se dinainte cine trebuie să iasă, mimându-se competiția.

Adelina Sfăt a lucrat în administrația prezidențială și a fost adusă la Prefectura Teleorman pe vremea prefectului Liviu Dumitrașcu, de la ALDE, fan înfocat al lui Tăriceanu.

Aceasta a fost lăudată în presa locală, de mai multe publicații, cu privire la CV-ul său impresionat. Păcat că oamenii nu au beneficiat de nimic, de pe urma acestei doamne, care s-a perindat prin diferite funcții publice, dar, altfel, este o femeie de succes. În realitate, singurul succes al acesteia fiind suplimentarea veniturilor, pe banii și speranțele oamenilor, care plătesc taxe și impozite, pentru ca oamenii politici să-și "tuneze" conturile.

Liberalismul a fost împrumutat rapid de această oportunistă, pentru a-și păstra funcția la prefectură dar și pentru a pune mâna pe Organizația Roșiorii de Vede, la indicațiile deputatului Barbu, care i-a cerut să se ocupe de propaganda pentru Orban.

Umblă vorba că Bitanis e disperat după înțelegeri, deoarece alegerile pentru președinția PNL nu sunt vitale doar pentru Orban,  sunt vitale și pentru libertatea sa.

DNA-ul are o surpriză, pentru deputatul Expres, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Politica din Teleorman se bazează pe o propagandă ieftină, în care politicienii se dau sufletiști si patrioți.

Dacă o întrebăm pe noua președinte a PNL Roșiorii de Vede ce a făcut-o sa vină în Teleorman, aceasta va răspunde, oficial, că a plecat din administrația prezidențială pentru a se trage lângă casă. Care tragere, nu știm exact, că nimeni nu face asa ceva, decât dacă nu are încotro.

Neoficial, aceasta a fost "înlăturată" de la administrația prezidențială, din motive care nu-i fac cinste, așa că, ar fi mai demn să lase poveștile cu trasul lângă casă, pentru că sunt persoane care cunosc adevăratele motive.

A fost votată de membri pe care nu i-a văzut nimeni la față ani de zile.

Astăzi am primit o imagine, de la un domn care a dorit să rămână anonim, în care doamna Adelina Sfăt, imediat după ce a fost aleasă, s-a tolănit pe borduri, crăcănată, fără gram de jenă față de cei prezenți.

După cum se poate observa în poză, nici o prestanță , nici-un talent de femeie care ar avea habar de normele de bun simț.

Câtă grație, cât feminism într-o singură femeie.

781 afișări0 comentarii

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page