top of page

Bulangiul lui Drăgușin a revenit în funcție și primește cadouri de la Primăria Alexandria.




Tobi și-a deschis tonetă pe centru, fără autorizație.

Despre Tobi, consilierul personal al primarului Victor Drăgușin, pe probleme de romi, sunt multe de spus.

Filmulețul care a făcut ravagii prin județ și a inspirat tuturor scârbă și indignare nu pare să îl fi impresionat și pe primar, care l-a repus în funcție pe acest individ și i-a mai dat și dreptul  de a amplasa ilegal o tonetă cu înghețată, chiar în buricul centrului municipiului Alexandria.

Celebrul Tobi, pe numele lui adevărat Alexandra Virgil, a fost trecut pe linie moartă, de ochii lumii, înainte de campania de la locale, din 2020, după ce a apărut pe piață un filmuleț în care acesta se filma cu degetele în fund si în gură, filmuleț care a oripilat opinia publică.

Primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, care candida pentru un nou mandat, a scăpat imediat de omul care gestiona voturile romilor din oraș. Dar, doar oficial, cât să prostească lumea. Neoficial, Tobi s-a ocupat de votanții de etnie romă, în continuare, iar PSD Teleorman a depistat o alta "formă legală" prin care l-a plătit.

La vremea aceea, noi am atras atenția asupra faptului că totul este o mascaradă.

Dovada a venit după campania electorală, când Drăgușin i-a dat lui Toby postul înapoi și l-a recompensat cu toleranță, prin faptul că i-a permis să amplaseze o tonetă, pe centru, fără documente și forme legale.

Această mișcare spune totul despre caracterul actualului primar pesedist, despre care umblă vorba că s-ar putea să și-o ia de la proaspăt eliberatul Dragnea, prin câteva dezvăluiri despre afaceri necurate.

2.080 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page