top of page

Bugetari de lux la Primăria Roșiorii de Vede. Fost colonel cu pensie militară, pus șef de birou.



Fost colonel cu pensie militară, pus șef de birou la ADPP-Spatii Verzi.

Primăria Roșiorii de Vede este o instituție cu foarte multe carențe legale, neanchetate amănunțit.

Primarul Cârciumaru Gheorghe Valerică este un fel de stăpân al orașului, el controlând mai toate instituțiile din Roșiorii de Vede, dar despre asta vom relata într-o altă serie de articole despre mafia PSD din oraș.

Un prim caz special, la Primăria Roșiorii de Vede, îl reprezintă un fost cadru militar. Remunerat cu pensie pe măsură, acesta este angajat, ca șef de birou, la Administraţia Domeniului Public și Privat - biroul Spatii verzi.

Ce experiență are un fost cadru militar în domeniul spațiilor verzi?

Asta ne întrebăm și noi, probabil are experiența banului public.

Emilian Stan este fost cadru MAPN și este remunerat lunar cu onorabila pensie militară de 8000 lei, iar pe lângă această pensie militară, acesta este remunerat și ca șef de birou cu 4000 lei pe lună, de către Primăria Roșiorii de Vede, însumând un venit de 12000 lei pe lună.

Pe lângă aceste venituri, soția generalului de la spații verzi deține și un magazin de îmbrăcăminte, tot în Roșiorii de Vede.

Nici la capitolul proprietăți nu stă foarte rău 'tovarășul general'.

Acesta deține un apartament în Roșiorii de Vede, un apartament în București și o mașină achiziționată de nouă, în 2020.

Săracii oameni bogați!

Acest exemplu este dovada că PSD Roșiorii de Vede promovează lăcomia și lipsa crasă de bun simț față de banii roșiorenilor.

În timp ce tinerii pleacă spre orașe mai dezvoltate sau în afara țării, pentru un loc de muncă, politicienii se înfruptă din banii oamenilor, fără scrupule.

Ce-l costa pe Cârciumaru să ofere acel post de la spații verzi unui tânăr, dornic să lucreze și să poată avea un salariu decent, pentru a putea să-și întemeieze o familie?

În timp ce tinerii pleacă tot mai departe de familie, politicienii lacomi se înfruptă din banii publici.

Probabil este o strategie de a face tinerii să plece și de a rămâne cu oamenii în vârstă, deja obișnuiți cu minciunile oamenilor politici și lipsiți de inițiativă, căci nici autoritățile, care ar trebui să fie în slujba lor, nu sunt de partea oamenilor.

3.970 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page