top of page

Banii pentru sprijinul familiilor defavorizate folosiți de primarul de la Moșteni în scop politic.


În comuna Moșteni, ilegalitățile ies la suprafață ca ciupercile după ploaie.

Conform legii, familiile defavorizate și monoparentale beneficiază de sprijin financiar din partea statului. Banii pentru sprijn sunt alocați în fiecare an de la bugetul de stat și sunt distribuiți către administrațiile locale, pentru a fi acordați în funcție de numărul de dosare depuse.

Primarul penal al comunei Moșteni, Vică Tăbărana, a distribuit banii alocați în funcție de interesul politic, luându-și la rândul său "comisionul", conform surselor noastre. Astfel, persoanelor care aveau cu adevărat nevoie de sprijin financiar le-au fost refuzate dosarele, ori nu au mai primit niciun răspuns, pe principiul "du-te, că te chem eu, dacă e nevoie".

Vică Tăbărana este disperat pentru a mai prinde un mandat de primar, însă, chiar dacă va cumpăra din timp voturile, nu va prinde postul de primar în libertate. Singurul lucru pe care-l va administra va fi celula de detenție.

Vom reveni în următoarea perioadă cu noi dezvăluiri despre combinațiile primarului proaspăt trecut la PSD, că asta știe PSD cel mai bine, să recruteze primari care fură fără teamă și măduva din os.

782 afișări0 comentarii

Opmerkingen


Post: Blog2_Post
bottom of page