top of page

AUR a pus un interlop local președinte la filiala Teleorman.



Partidul rusofil, format din combinatori, infractori și analfabeți funcționali, și-a tras președinte la Teleorman, pe gustul fanilor.


Cel care a dus greul în campanie a fost îndepărtat, pentru că nu a corespuns criteriilor din partid, fiind doar un om simplu, cu loc de muncă cinstit.


Acum, AUR este reprezentat de Gabi Florea, patronul restaurantului Onix, implicat în mai multe scandaluri cu interlopii rivali.


Despre noul președinte de AUR se știe că s-a îmbogăți furând pe internet, alături de alți "grei" ai acestui domeniu, cum ar fi celebrul Octavian Tavan și Alberto.


Acești dubioși obișnuiesc să își facă veacul la Onix, restaurantul partenerului de "afaceri", când nu sunt ocupați cu aruncatul banilor la petrecerile cu maneliști.


Gabriel Florea este acum mare patriot și se luptă cu Primăria Alexandria în cel mai caraghios mod, pentru că i s-a desființat parcarea de la restaurant, când s-a asfaltat strada.


În mintea lui, săracul, la fel ca orice "haurist" rupt de realitate, crede că este hărțuit de autorități, pentru că ar reprezenta un pericol politic.


În realitate, interlopul cu aere de patriot face doar spectacol ieftin, la fel ca toți "auriții" de teapa lui, pentru capital politic.


Acest Gabi Florea a mai încercat politică, din mai multe posturi, însă lumea îl știe cine este și nu a dat nici o ceapa degerată pe retorica lui.


Poate merge acum, că reprezintă AUR în județ, deși, cu acest cunoscut "pianist", cel mai probabil partidul lui Simion va fi desconsiderat în Teleorman .

191 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page