top of page

Asfaltul turnat de Mara la Bragadiru este un dezastru. Miliarde irosite pe lucrări de proastă calitate.Drumurile noastre, poate, se vor asfalta vreodată?

Asfaltarea drumurilor din comuna Bragadiru s-a dovedit a fi un adevărat dezastru. La scurt timp după au fost asfaltate de firma lui Mara, găurile în asfalt au început să-și facă apariția. Dacă în urmă cu 10 ani un drum asfaltat se deteriora în 2-3 ani, iar asta ne deranja foarte tare, astăzi am ajuns la performanța ca drumurile proaspăt asfaltate să se deterioreze încă din prima lună de la finalizare. Ba chiar unele drumuri se deteriorează înainte de finalizare, acestea fiind reparate încă de la stadiul de asfaltare. Ce s-a întâmplat de se strică drumurile așa repede? A îmbătrânit asfaltul și nu mai ține ca pe vremuri?

Bineînțeles că singurul răspuns real la această problemă, a drumurilor proaspăt degradate, este sistemul politic și firmele de subminare a economiei naționale.În imaginile atașate se poate observa cum în asfaltul proaspăt turnat în comuna Bragadiru au apărut primele cratere. Lucrările au fost efectuate de firma lui Florică Mara, MARA PROD COM SRL.Firma lui Mara a obținut contracte de peste 8,5 milioane de euro numai în comuna Bragadiru. Majoritatea străzilor au fost asfaltate de acest veșnic oportunist, care a obținut și contractele de reparație a drumurilor, culmea, pe care tot el le-a făcut, iar la scurt timp reparațiile s-au deteriorat si ele. Știm destul de bine ce înseamnă lumea politică și obligațiile de partid, dar ceea ce se întâmplă în ultima perioadă nu are nicio legătură cu obligațiile politice, ci este jaf la drumul mare. Lucrările sunt executate defectuos, multe proiecte de apă și canalizare au cedat înainte de finalizare. Toate aceste lucruri se întâmplă pentru că oamenii votează numai roboți programați să execute ordine. Rar am văzut primari care să facă treabă, dar din moment ce ei există, se pune problema cum de ei pot și ceilalți nu? Iar răspunsul este destul de simplu, cei care pot au obligații politice dar au și respect pentru cetățeni și vor să facă lucrurile cum trebuie, calitativ, chiar dacă acolo a lucrat o firmă "de partid". Cei care sunt programați să execute ordine, vor submnia bugetul țării și vor arunca miliarde pe drumuri executate extrem de precar, cum este cazul comunei Bragadiru, sau pe clădiri făcute din materiale atât de slab calitative, încât ar trebui să fie ilegală comercializarea lor.

1.784 afișări0 comentarii

Коментарі


Post: Blog2_Post
bottom of page