top of page

Anomalie! Liberalii au pus prefect la Teleorman un vânător care zice că iubește animalele.Tam tam, șurle și trâmbițe, pupături fățișe și în dos. Aceasta este descrierea corectă a marelui eveniment de învestire a doctorului veterinar Hari Epure.

Lumea îl cunoaște prin prisma meseriei de medic veterinar și ca iubitor de animale, plecat de la PSD la PNL în 2020, supărat că 'ciuma roșie' i-a promis funcții dar i-a dat țeapă.

Felicitările masa și dansul după ceremonie au curs fără întrerupere, fără să se cunoască dedesubturile acestei numiri sau ce s-a urmarit cu această numire.

Sunt mulți implicați în această decizie și interese mari. Despre acestea vom scrie în perioada următoare. Prietenii știu de ce. Prietenii prefectului veterinar.

Oamenii nu știu că doctorul Hari, cel care zice că a avut 'succes în afaceri', are și o parte întunecată, cinică și inumană, pe care încearcă să o ascundă.

Iubitorul de animale intrat în politica din Alexandria în anul 2016 s-a aliniat cu succes la 'sportul' pricipal al politicienilor: VÂNĂTOAREA.

În timpul serviciului trata 'animăluțe', în timpul liber o parte le trata, le omora cu pușca din dotare, la partidele de vânătoare organizate de pesedisti.

Atenție mare, domnu' doctor. Au mai fost și alți 'primi vânători' prin Teleorman și au sfârșit rău. Unii au scăpat, dar nu pentru foarte mult timp.

Să-i întrebați cum au reușit, să învățați de la ei. Îi găsiți la Inspectoratul Județean de Poliție, pe scaune de șefi.

Iar dacă tot vreți să gestionați Prefectura la fel de bine cum v-ați gestionat afacerea, începeți cu un act de sinceritate. Fără minciuni, ca să nu apară vreo poză care vă demolează falsitatea.

Deci, să o luam de la capăt, ați vânat vreodată, domnule prefect doctor veterinar iubitor de animale?

2.222 afișări0 comentarii

Opmerkingen


Post: Blog2_Post
bottom of page