top of page

Angajații primăriei Sârbeni se formează profesional la Băile Herculane, pe banii cetățenilor.


În luna august, primăria Sârbeni achiziționează un curs de formare profesională la Băile Herculane. Formarea includea servicii cazare și mese în regim demipensiune și buffet suedez, pentru 5 nopți, 6 zile, în perioada 20-25 August 2023.

Prețul pachetului a fost de 4890 lei, iar cursul de formare a costat 840 lei.

Firma care s-a ocupat de formarea profesională a funcționarilor publici, patru la număr, adică 210 lei/curs/persoană, se numește S.C. EXPERT DIPLOMATIC TOUR SRL S.R.L. și este conectată la foarte multe contracte cu statul, 1132, majoritatea cu primării administrate de primari PSD.Se pare că, deși devenit liberal în 2020, primarul Șerban Stelian a lucrat tot cu inima roșie, dar un pic vopsită în galben, ca orice oportunist care se duce după avantaje personale la cei care sunt pe val.

În ceea ce privește investițiile, comuna Sârbeni duce lipsă acută, dar funcționarilor le arde de distracție pe banii sârbenilor, în timp ce primarul sifonează fonduri uriașe către firme dubioase, precum cea a celebrului subminator de proiecte, Cornel Gogan.

Vom reveni cu o investigație mult mai amplă zilele următoare, în care vă vom prezenta cum primarul comunei, Șerban Stelian, a devalizat bugetul primăriei mai ceva ca-n "Vestul Sălbatic", prin firmele de casă ale PSD.


PS: Nu uitați că puteți sprijini activitatea noastră pe contul de patreon https://www.patreon.com/globalteleorman


Presa liberă are nevoie de sprijinul cititorilor. Este singurul mod prin care putem reuși să rămânem independenți și să putem servi interesului public. Majoritatea presei este cumpărată de partidele politice și vă manipulează în cel mai injust mod posibil.

Dacă alegeți să susțineți presa, nu o faceți pentru noi, o faceți pentru binele vostru. Fără presă liberă nu există democrație, iar presa liberă se bazează pe donațiile oamenilor.

517 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page