top of page

Șeful de post din Plopii Slăvitesti cu tăria în nas. Asta este imaginea poliției Teleorman.


Șeful de post din comuna Plopii Slăvitesti a fost surprins în timp ce consuma băuturi alcoolice în timpul programului, îmbrăcat în uniformă. Poza a fost făcută cu câteva luni în urmă, dar abia acum a apărut în spațiul public. Sursele noastre susțin că polițistul este slab pregătit și nu știe nici măcar să scrie corect gramatical, dar are o pasiune pentru alcool. Oamenii sunt indignați de comportamentul polițistului, deoarece acesta obișnuiește să fie aservit politic și nu este capabil să rezolve problemele cu care aceștia se confruntă pe linia ordinii și siguranței publice.

Recent, șeful de post, Cojoacă Florinel, a fost văzut ieșind rupt de beat din curtea unui cetățean care este implicat într-un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Dosarul penal se află în lucru la Postul de Poliție Plopii Slăvitesti, iar cetățenii îl suspectează pe șeful de post că ar mușamaliza dosarul penal. Este ilegal și imoral ca cel care "instrumentează" dosarul penal să bea cu cei implicați în dosar. Oamenii sunt indignați de servilismul polițistului față de politicul din comună. Cojoacă Florinel este doar un instrument de care primarul și acoliții săi se folosesc ca să evite legea și să îi reducă la tăcere pe cei care îndrăznesc să le stea în cale.

Așteptăm o reacție din partea IPJ Teleorman și sperăm ca acest polițist să fie sancționat și verificat la sânge cu privire la "obiceiurile"pe care le are. În caz contrar, vom considera că IPJ Teleorman susține astfel de comportamente ilegale și deviante de la tot ce înseamnă conceptul de poliție, ordine și siguranță publică.

10.569 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page