top of page

Încă un primar care dă cu subsemnatul în fața procurorilor.
Vică Tăbărana este fără scăpare, pe zi ce trece apar tot mai multe nereguli.


În comuna Moșteni au început să se miște lucrurile. În urma multor investigații pe care le-am făcut despre neregulile făcute de edilul comunei, au început să apară și rezultatele.

O parte dintre consilieri, împreună cu primarul, Vică Tăbărana, au ajuns să dea cu subsemnatul pentru mai multe nereguli, printre care trucarea unei licitații, pentru a-i acorda fratelui un teren intravilan, cu dedicație, cheltuirea banilor publici defectuos și ilegal, prin firmele de casă, scutirea de taxe și impozite a unor persoane apropiate primarului, prejudiciu estimat la peste 115.000 lei, precum și închirierea sub formă de depozit a unei clădiri care aparține unui prieten, pentru care primăria plătește lunar 900 lei.

Un lucru este aproape clar, Vică Tăbărana nu va mai apuca încă un mandat, în ritmul ăsta.

Vom reveni cu mai multe detalii, dar până atunci vom continua să investigăm și alți primari și instituții publice, există multe nereguli găsite de noi, in urma documentării, dar și semnalate de surse.

Încet, încet, oamenii încep să prindă curaj și să vorbească, au văzut că publicația noastră este serioasă și luptă cu adevărat pentru aflarea adevărului și pentru dezvăluirea corupției.

Autoritățile au început să se sesizeze din oficiu și să-și facă treaba.

1.799 afișări0 comentarii

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page