top of page

În atenția tuturor teleormănenilor! Dosare penale pentru toți primarii din Teleorman.


Au trecut aproape trei ani de la ultimele alegeri și am putea spune că este suficient, astfel încât să putem pune în aplicare proiectul pe care l-am pregătit pentru a da startul schimbării în Teleorman.

Majoritatea primarilor au făcut deja suficiente ilegalități, astfel încât să putem iniția proiectul ce va zgudui județul Teleorman, fără precedent.

În ce constă proiectul și cum poți contribui la schimbarea acestui județ?

Proiectul vizează atât implicarea noastră, cât și implicarea teleormănenilor. Un aspect foarte important este acela că fără implicarea colectivă, va fi mult mai greu să putem duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus: respectarea legii și oprirea jafului din bani publici, atât prin lucrări cu firmele oportuniștilor afiliați PSD sau PNL, cât și prin firme de consultanță cu legături în aceleași partide.

Care sunt condițiile, că acest proiect să fie îndeplinit?

În primul rând, publicația Global Teleorman se va folosi de toate informațiile pe care le are la dispoziție pentru a efectua investigații jurnalistice.

În al doilea rând, avem nevoie de minim o persoană, din fiecare comună, oraș sau municipiu, care să fie dispusă să trimită toate probele și dovezile la Parchet.

Atenție! Identitatea oricărei persoane care va colabora cu noi va fi protejată. Identitatea va fi dezvăluită numai cu acordul persoanei în cauză.

De-a lungul timpului, foarte multe persoane au început să ne sesizeze nereguli și să ne furnizeze informații valoroase, deoarece au avut încredere în publicația noastră, au avut identitatea protejată și ne-am asumat fiecare articol, fără a ne expune sursele.

În al treilea rând, toate informațiile și dovezile pe care le vom aduna împreună vor fi prelucrate de noi, inclusiv conținutul plângerii penale, acolo unde se identifică o infracțiune, iar toată documentația respectivă va pusă la dispoziția colaboratorului pentru a o depune personal sau prin email la Parchetele competente.

Important:

Nu vă faceți griji cu privire la corectitudinea organelor de cercetare penală din Teleorman, pentru ei există DNA și vă asigurăm că ne vom ocupa personal să răspundă penal, în cazul în care vor tergiversa dosarele.

Numai așa putem scăpa de gruparea organizată care s-a format în acest județ. Teleorman are nevoie de o schimbare din temelii, iar cei care și-au bătut joc de oameni și de banul public nu trebuie să mai ajungă să candideze.

Așadar, nu ezitați să ne scrieți, dacă aveți cunoștință despre faptele de corupție din județ sau despre ilegalitățile comise de primari. Fie că aveți informații, sau doriți să vă implicați în acest proiect, sub îndrumarea noastră, vă așteptăm cu drag pentru a construi o viață mai bună în acest județ.

Fără implicare, dreptate și adevăr nu există viitor.

Cum ar fi ca, în 2024, toți primarii din Teleorman să aibă dosare penale, iar majoritatea dintre aceștia să nu mai poată candida?

Va fi cea mai puternică lovitură pe care a primit-o scena politică din Teleorman, de la revoluție încoace și un pas important spre altceva decât aceiași traseiști PNL- PSD.

Noi suntem schimbarea și doar împreună vom reuși să învingem acest sistem defect.

Orice informație sau nelămurire aveți, vă rugăm să ne contactați în privat.

Vă așteptăm alături de noi!

2.762 afișări1 comentariu

1 comentario


Bună ziua. Sa începem cu Primăria Ciolanesti . Primar PNL de 5 mandate realizări 0 pentru comunitate,dar pentru el și Pârvulescu ooooooooo lucrări doar pe hârtie,lucrări supraevaluate........

Me gusta
Post: Blog2_Post
bottom of page